Onze werkwijze!

wie zijn wij?

Personal Matchmaker heeft een toonaangevende positie binnen de top van de offline relatiebemiddeling en dat maakt ons trots om deze naam hoog te houden als exclusieve matchmaker. Met ruim twaalf jaar ervaring, mogen wij ons specialist noemen in het vinden van de weg naar liefdesgeluk. Privacy en vertrouwen staan centraal bij onze bemiddeling.

Wij leren jou graag kennen

Na het invullen van het formulier op onze website nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk én vrijblijvend kennismakingsgesprek . Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we namelijk benieuwd naar wie je bent, wat je belangrijk vind in je partner en wat je zoekt in een relatie.

aan de slag!

Na het intakegesprek bij ons op kantoor of op locatie naar keuze gaan we aan de slag voor het creëren van een passend profiel. Deze is nergens toonbaar waardoor het je alle veiligheid bied om volledig jezelf te zijn. Natuurlijk voegen we hier een leuke foto aan toe. Hierna gaan we direct actief voor je op zoek! We gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

match

Enthousiast? Dan geven we jullie de gelegenheid om elkaar te leren kennen en een afspraak te maken voor een leuke date! Dating inspiratie nodig? Wij kennen jullie gedeelde interesses en helpen natuurlijk graag.  Na de date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie nog eens willen afspreken. Wel een leuke avond gehad, maar geen echte ‘klik’? In dat geval gaan we nog specifieker voor je op zoek.

maak vrijblijvend kennis met personal matchmaker

of telefonisch:  +31(0)85-4000165


Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar liefdes geluk.

"Ik dacht dat ik de ware nooit meer zou tegenkomen!"