‘Ontdek wie u buiten uw netwerk treft’.

Onze werkwijze. Serious business.

Interview

Eén van onze Personal Matchmakers maakt een afspraak voor een uitgebreide kennismaking. Dit interview geeft ons meer zicht op uw leven, uw karakter, leefpatronen en partnerwensen. Een ontspannen, maar serieus gesprek die volledig in het teken staat van een bijzondere ontmoeting met een bijzondere man.

Introductie

U heeft beslist: u gaat op een exclusieve date! De heer gaat u benaderen en samen overleggen jullie waar de ontmoeting plaatsvindt.  Of misschien verrast hij u wel. Hij regelt het en een ding weten wij zeker: uw ontmoeting vindt plaats op een zorgvuldig gekozen locatie, in mooie ambiance met alle ruimte voor romantiek.

Terugkoppeling

En, hoe was de date? Daar gaan we het na afloop natuurlijk uitgebreid over hebben. Uiteraard neemt uw Personal Matchmaker de ontmoeting uitgebreid met u door. Was het wat u ervan had verwacht? Was het leuk? Is er een klik? En zo niet, hoe kan dat? Hoe kunnen wij dit de volgende keer voorkomen? Zo gaan wij nóg beter voorbereid op weg naar mogelijk een volgende uitnodiging voor een exclusieve date.

Heeft u een goede indruk gekregen van onze uitgebreide mogelijkheden en bent u geïnteresseerd geraakt in een inschrijving voor het bijzondere PM ladies bestand!, schrijf u dan nu in via het aanmeld formulier.

Na inschrijving ontvangt u een mail van Personal Matchmaker met daarin nog eens onder elkaar de werkwijze.

schrijf u in via het aanmeld formulier

LAAT U UITNODIGEN OF BEL +31(0)85-4000165


Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar geluk.