‘Ontdek wie u buiten uw netwerk treft’.

Zo vinden wij uw ideale partner

EERSTE CONTACT

Om te weten wie u bent en wat u zoekt in de liefde, moeten wij u eerst leren kennen. U meldt zich aan en één van onze Personal Matchmakers neemt contact met u op. Tijdens onze eerste kennismaking spreken we over uw relatieverleden, uw levensstijl en uw partnerwensen. Door u te leren kennen, weten wij naar wie wij moeten zoeken. Besluit u na deze eerste kennismaking met ons in zee te gaan? Dan maken wij een tweede afspraak Voor de juiste match moeten wij immers u zo goed mogelijk leren kennen.

PERSOONLIJK INTERVIEW

Tijdens het tweede gesprek praten wij verder over uw achtergrond, milieu, carrière, opvattingen, verwachtingen en interesses. Dit interview biedt ons zicht op uw leven met uw kenmerkende eigenschappen, leefpatronen en realistische partnerwensen. Een ontspannen maar serieus gesprek, dat als basis voor onze zoektocht dient.

Selectie & Introductie

Heeft uw Matchmaker enkele kandidaten op het oog met wie het zou kunnen klikken? Dan stellen wij die zo snel mogelijk aan u voor. U en uw Matchmaker nemen de profielen uitgebreid door. Uw matchmaker zal toelichten waarom juist deze profielen geselecteerd zijn. De volgende stap is aan u: wie gaat u in het echt ontmoeten?

EERSTE ONTMOETING

Als u eenmaal een van de door ons voorgestelde kandidaten hebt gekozen, zullen wij u uw persoonlijke informatie toesturen, zodat u contact met haar kunt opnemen. Denk goed na over wat u wilt voorstellen voor uw eerste ontmoeting! Wat dacht je van een date in een elegant restaurant? Een mooie wandeling? Een boottocht? De chemie onder jullie bepaalt de volgende stap. Natuurlijk helpt uw ​​persoonlijke matchmaker u om de afspraak voor te bereiden. En het zal altijd beschikbaar zijn voor vragen of advies.

Terugkoppeling

Hoe was de date? Is er een klik? Wij nemen uw ervaringen natuurlijk graag met u door. Was het niet zoals u had verwacht? Ook dat horen wij graag, om dit een volgende keer eventueel te voorkomen. Zo gaan wij nóg beter voorbereid op weg naar de volgende ontmoeting.

Maak kennis met Personal Matchmaker

Maak kennis met Personal Matchmaker en meld u aan. Uw personal matchmaker neemt graag de tijd u te leren kennen en zal u uitgebreid informeren over onze werkwijze.

Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar geluk.