liefde, je belangrijkste investering

Zo gemakkelijk als wij een Personal trainer inschakelen voor onze fysieke gezondheid, zo normaal is persoonlijke matchmaking in Londen of New York al op dit moment. Ook in Nederland hebben we een druk leven, dus waarom zou je het vinden van liefde aan het toeval overlaten? Het bespaart je tijd en je ontmoet leuke singels die, zoals jijzelf, écht op zoek zijn naar de liefde.

WIJ BIEDEN EEN COMPLEET PAKKET

Personal Matchmaker International werkt exclusief samen met een groep professionals die vanuit hun vakgebied datgene kunnen bijdrage om jouw zoektocht maximaal te laten slagen.  Wij willen jou laten stralen, jouw maximale potentie benutten. Ontdek wat ons team voor jou kan betekenen.

Styling-advies

Wie ben je? Hoe wil je overkomen?

Saron van de Laar, Fashion stylist en Socioloog

‘Voor mij is styling niet een kwestie van het vinden van de perfecte outfit voor de trend van het moment. Het is een creatieve kunstvorm waarbij niet alleen de kleding centraal staat maar vooral word gekeken naar persoonlijke smaak, pasvorm en kleur. Je kledingstijl zegt veel over je persoonlijkheid en iedereen is uniek. Het is voor mij een uitdaging om voor iedere persoonlijke stijl een passende outfit te vinden.’

‘In 2016 ben ik, na jaren werk ervaring als Socioloog, aan de slag gegaan als fashion stylist. Twee totaal verschillende werelden die voor mij perfect in elkaar overvloeide. Ik ben begonnen als assistent stylist voor Grazia en Marie Claire en een jaar later als freelancer voor JFK Magazine. Voor deze bladen heb ik gewerkt met diverse BN-ers. Hierdoor was ik altijd heel gedreven om te spelen met persoonlijke stijlen en deze te ontpoppen tot een fantastisch combinatie tussen persoonlijkheid en mode. “Je bent wat je draagt, dus draag wat jij wil zijn.” Je goed voelen zit van binnen en ik ben van mening dat je dit in je kledingstijl heel mooi kunt weerspiegelen. Ik ben niet de stylist die jou gaat vertellen wat je móét dragen. Ik ben er om jou te helpen met het vinden & vasthouden van jouw identiteit door middel van de juiste outfits voor de juiste gelegenheden.’

Maak kennis met Personal Matchmaker

Foto-shoot

Samen op zoek naar de juiste gevoelsdiepte

Laila Willems, Fotograaf

Vóór gesprek is daar dat eerste beeld… Met mijn voornaamste instrument, mijn ogen, gaan we samen jouw ongekunstelde menselijkheid, dát eerste beeld weergeven. Samen vinden wij daarin de voor jou juiste gevoelsdiepte. Opdat je op deze foto kunt vertrouwen in de zoektocht naar liefde.

Met bijna 30 jaar ervaring in fotografie, heb ik gedurende alle levensfasen, bekende en onbekende mensen gefotografeerd.

Maak kennis met Personal Matchmaker