Onze werkwijze

Wij leren jou graag kennen

Na het invullen van het formulier op onze website nemen we binnen 24 uur contact met je op. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn wij benieuwd naar wie je bent, wat je belangrijk vind in een partner en wat je zoekt in een relatie. Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek vertellen wij jou ook meer over onze exclusieve, discrete, offline relatieservice.

pm matchtest (exclusief, alleen bij Personal matchmaker)

Met de PM Matchmaker Service wordt je gedurende het gehele traject begeleidt door je persoonlijke Personal Matchmaker. Centraal in onze aanpak staat de PM Matchtest (Bekend van het RTL4 programma ‘Married at First Sight’). Deze op wetenschappelijke inzichten gebaseerde test is speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen in o.a. jouw persoonlijkheid, patronen, relatiestijl en partnerwensen. Door middel van deze test zijn wij in staat geschikte matches te vinden en passende partnervoorstellen te doen. Lees hier meer over de PM Matchtest.

TARIEF

Deze in de praktijk beproefde methode bieden wij aan voor een eenmalige investering van € 2.995,-. Dit is inclusief het persoonlijk bespreken van de matchtest resultaten met Marcelino Lopez én onbeperkt partnervoorstellen. 

Maak kennis met Personal Matchmaker

Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar liefdes geluk.