Onze werkwijze!

Wij leren jou graag kennen

Na het invullen van het formulier op onze website nemen we binnen 24 uur via whats-app contact met je op om een persoonlijk én vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we namelijk benieuwd naar wie je bent, wat je belangrijk vind in je partner en wat je zoekt in een relatie.

aan de slag!

Na het telefonische kennismakingsgesprek waarin we graag al je vragen beantwoorden volgt bij interesse een intakegesprek bij jou thuis of op locatie naar keuze. Tijdens dit gesprek gaan we aan de slag met het creëren van een passend profiel. Jouw profiel zal nooit online zichtbaar zijn.  Veildigheid en discretie zijn gewaarborgd.  Natuurlijk voegen we hier een leuke foto aan toe. Hierna gaan we direct actief voor je op zoek! Dit kan zijn vanuit onze datbase, de PM Club, samenwerkende bureau’s of actieve scouting. We gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel en lichten jou onze selectie toe.

match

Enthousiast? Dan bereiden wij de eerste ontmoeting voor. In overleg bepalen wij een passende lokatie. Het gehele voortraject wordt door ons voorbereidt. Dating inspiratie nodig? Wij kennen jullie gedeelde interesses en helpen natuurlijk graag. Na de date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie nog eens willen afspreken. Wel een leuke avond gehad, maar geen echte ‘klik’? In dat geval gaan we nog specifieker voor je op zoek. We betrekken je intensief bij onze zoektocht aan de hand van persoonlijke coaching om zo samen dit avontuur aan te gaan en je volledig te ontzorgen.

Tarief

Wij gaan voor je aan de slag op het moment dat we écht vertrouwen hebben in het vinden van een geslaagde match. We werken met professionals die als doel hebben om onze klanten echt de liefde van hun leven te geven. Voor onze Dating STAR Service vragen wij eenmalig € 2.500,- excl. btw voor twaalf maanden lidmaatschap.

Daarnaast bieden wij Dating EXCELLENCE Service. Eigenaar en oprichter Frank Dijkman zal dan beschikbaar zijn als jouw persoonlijke matchmaker samen met een assistent-matchmaker. Inclusief coaching en stylingsadvies. Dit programma is beschikbaar tot een gemiddelde van 10 leden per jaar. Op basis van planning, en beschikbaarheid. Voor onze Dating EXCELLENCE Service vragen wij eenmalig € 7.500,- excl. btw voor twaalf maanden lidmaatschap. Interesse in dit programma? Mail persoonlijk en direct naar frank@personalmatchmaker.eu

garantie

Mocht het, om welke reden dan ook, niet lukken binnen dat jaar dan bieden we je één jaar garantie. Tijdens onze kennismakingsgesprek infomeren wij jou daar graag verder over.

Benieuwd wat onze all-in service inhoud? Schrijf u vrijblijvend in via ons inschrijf- of contactformulier en aan de hand van een telefonische kennismaking met uw persoonlijke matchmaker krijgt u alle informatie die u nodig hebt.

Maak kennis met Personal Matchmaker

Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar liefdes geluk.

".. en nu proosten we op de liefde!"