Zo vinden wij jouw ideale partner

persoonlijk profiel

Graag gaan we verder in op je achtergrond, milieu, carrière, opvattingen, verwachtingen en interesses. Hierdoor krijgen we een goed zicht op jouw leven, kenmerkende eigenschappen, leefpatronen en partnerwensen. Jouw persoonlijke profiel dient als basis voor onze zoektocht.

PM matchtest

Breng twee willekeurige personen samen en er ontstaat iets unieks. Die band is nooit helemaal te voorspellen, ook niet door een test. Dat is het mooie van liefde: ze blijft enigszins ongrijpbaar en mysterieus. lees verder

Selectie & Introductie

Heeft het team van Personal Matchmaker enkele kandidaten op het oog met wie het zou kunnen klikken? Dan stellen wij die zo snel mogelijk aan je voor. Samen nemen wij de profielen uitgebreid door. De volgende stap is aan jou: wie gaat je in het echt ontmoeten?

EERSTE ONTMOETING

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, bereiden we de eerste ontmoeting voor. De chemie onder jullie bepaalt de volgende stap.

Terugkoppeling

Hoe was de date? Is er een klik? Wij nemen jouw ervaringen natuurlijk graag met je door. Was het niet zoals je had verwacht? Ook dat horen wij graag. Zo gaan wij nóg beter voorbereid op weg naar de volgende ontmoeting.

Maak kennis met Personal Matchmaker

Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar geluk.

‘Ontdek wie je buiten jouw netwerk treft’.