‘Ontdek wie u buiten uw netwerk treft’.

Zo vinden wij jouw ideale partner

PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Om te weten wie je bent en wat je zoekt in de liefde, moeten wij je eerst leren kennen. Tijdens onze eerste kennismaking spreken we over jouw levensstijl en je partnerwensen. Uiteraard gaan wij dan ook dieper in op onze dienstverlening. 

opstellen persoonlijk profiel

Graag gaan we verder in op je achtergrond, milieu, carrière, opvattingen, verwachtingen en interesses. Hierdoor krijgen we een goed zicht op jouw leven, kenmerkende eigenschappen, leefpatronen en partnerwensen. Jouw persoonlijke profiel dient als basis voor onze zoektocht.

Relatie test

Naast een persoonlijk profiel is een unieke relatietest de basis voor het vinden van de ware partner. Op basis van deze test ontvang je van ons partnervoorstellen gekoppeld aan een match percentage.

Selectie & Introductie

Heeft het team van Personal Matchmaker enkele kandidaten op het oog met wie het zou kunnen klikken? Dan stellen wij die zo snel mogelijk aan je voor. Samen nemen wij de profielen uitgebreid door. De volgende stap is aan jou: wie gaat je in het echt ontmoeten?

EERSTE ONTMOETING

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, bereiden we de eerste ontmoeting voor. De chemie onder jullie bepaalt de volgende stap.

Terugkoppeling

Hoe was de date? Is er een klik? Wij nemen jouw ervaringen natuurlijk graag met je door. Was het niet zoals je had verwacht? Ook dat horen wij graag. Zo gaan wij nóg beter voorbereid op weg naar de volgende ontmoeting.

.

Maak kennis met Personal Matchmaker

Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar geluk.