Vertel ons wie u bent. Dan vinden wij de ware.

Let’s get Personal

U bent een bijzonder mens. Iemand die weet wat succes is en hoe je daar moet komen. Tegelijk bent u ook gewoon een man. Iemand die zijn liefde wil delen met iemand die bij hem past. Maar liefde zoeken is moeilijk. Gelukkig is liefde vinden een stuk makkelijker, want daar kunnen wij bij helpen.

Wij brengen mensen bij elkaar

Mensen die bij elkaar passen. Ontmoetingen met een grote kans op succes. Dat is geen toeval, dat is hard werken. Maar dat doen wij graag. Wij begrijpen wat ontmoetingen op niveau inhouden. Verwantschap. Inspiratie. Begrip en romantiek.

Wij ontdekken mensen.

Wij leggen verbanden. Wij selecteren en noteren. Alles wat wij nodig hebben voor succesvolle matches. Intensief en zorgvuldig. Doelgericht en discreet. Respectvol met een scherp oog voor resultaat: een langdurige liefde. Dat is onze manier van werken. Liefde is ‘serious business’.


Maak kennis met Personal Matchmaker en laat u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Wij nemen graag de tijd u te leren kennen en zullen u uitgebreid informeren over onze werkwijze.

AANMELDING MAN

INSCHRIJVING VROUW

LAAT U UITNODIGEN OF BEL 085-4000165


Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar geluk.