‘Ontdek wie u buiten uw netwerk treft’.

Uw toekomst. Uw liefde. Onze zoektocht

Personal Matchmaking nemen wij letterlijk. Heel letterlijk. Geen mens is immers hetzelfde. Iedereen heeft andere eigenschappen, andere wensen, andere dromen. Het is onze taak om iemand voor u te vinden die bij u past. Niet alleen qua uiterlijk, maar vooral qua karakter. Iemand die u aanvult, die u begrijpt. Iemand om van te houden.

UW INVESTERING IN DE LIEFDE

Voor onze intensieve bemiddeling heeft u de keuze uit het Silver pakket voor € 5.000,-, het Gold pakket voor € 7.500,- of het Platinum pakket voor € 10.000,-. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Het geheim van een goede relatie? Onze garantie

In ruil voor deze fee bieden wij u zekerheid. De zekerheid dat wij iemand voor u vinden die echt bij u past. Daarvan zijn wij zo overtuigd, dat wij u een exclusieve, unieke garantie bieden: Eindigt uw relatie onverhoopt binnen 2 jaar (Gold) of 3 jaar (Platinum), dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een volgende kandidate.

Maak kennis met Personal Matchmaker en laat u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Wij nemen graag de tijd u te leren kennen en zullen u uitgebreid informeren over onze werkwijze.

Maak kennis met Personal Matchmaker

LAAT U UITNODIGEN OF BEL +31(0)85-4000165


Uw privacy en anonimiteit staan bij Personal Matchmaker voorop. Met onze jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling openen wij uw deur naar geluk.