Matchtest

Mensen hebben noodgedwongen een haat-liefdeverhouding met hun verstand. Die grijze walnoot in jouw schedel is namelijk niet gemaakt zichzelf of de wereld daarbuiten écht te begrijpen, het is geëvolueerd om te overleven. Dat verklaart waarom de meesten van ons, ondanks alle weelde en vooruitgang van de moderne wereld, neurotisch naar geluk, liefde en succes blijven zoeken.

Wat is de matchtest?

De matchtest is gemaakt om inzicht te geven in jouw eigen relatiestijl en potentiele partners te vinden die goed bij je passen.  Liefde laat zich niet van tevoren voorspellen, maar je kunt wel de juiste voorwaarden scheppen om liefde eerder te laten ontstaan en een eerlijke kans te geven. We kunnen ook voorspellen welke stelletjes – als ze eenmaal op elkaar vallen – een goede basis hebben om lang samen te blijven. 

Persoonlijke begeleding en coaching

Na het maken van de test krijg je een uitgebreid verslag van je relatiestijl, bemiddelbaarheid, eventuele aandachtspunten en handvatten. De uitkomst wordt samen met Marcelino persoonlijk besproken. Zo krijgen beide partners een compleet beeld van elkaar en geeft de relatie een optimale kans om te slagen.