Exclusief bij PMI

‘Mensen – ook psychologen zoals ik – hebben noodgedwongen een haat-liefdeverhouding met hun verstand. Die grijze walnoot in jouw schedel is namelijk niet gemaakt zichzelf of de wereld daarbuiten écht te begrijpen, het is geëvolueerd om te overleven. Dat verklaart waarom de meesten van ons, ondanks alle weelde en vooruitgang van de moderne wereld, neurotisch naar geluk, liefde en succes blijven zoeken.’ Marcelino Lopez, psycholoog, auteur en relatiecoach.

Wat is de PM matchtest?

Marcelino Lopez heeft op basis van zijn jarenlange ervaring als psycholoog een matchtest ontwikkeld. De matchtest is gemaakt om inzicht te geven in jouw eigen relatiestijl en potentiele partners te vinden die goed bij je passen.  Liefde laat zich niet van tevoren voorspellen, maar je kunt wel de juiste voorwaarden scheppen om liefde eerder te laten ontstaan en een eerlijke kans te geven. We kunnen ook voorspellen welke stelletjes – als ze eenmaal op elkaar vallen – een goede basis hebben om lang samen te blijven. 

Persoonlijke begeleding en coaching

Na het maken van de test krijg je als PMI member een uitgebreid verslag van je relatiestijl, bemiddelbaarheid, eventuele aandachtspunten en handvatten. De uitkomst wordt samen met Marcelino persoonlijk besproken. Zo krijgen beide partners een compleet beeld van elkaar en geeft de relatie een optimale kans om te slagen. Voor de PMI member is deze test, het rapport en het persoonlijke gesprek met Marcelino uiteraard onderdeel van onze dienstverlening.

Ook voor bestaande relaties

De test is ontwikkeld voor het aangaan óf juist onderhouden van een bestaande relatie. Dus ook als je onlangs de liefde gevonden of of iets langer een liefdesrelatie hebt.  Geïnteresseerd? Meldt je dan aan via onderstaande link.

Ja, Ik ben geintereseerd in een matchtest